Tour de Szabolcs

 

Tekerjetek velünk! Fedezzük fel együtt Szabolcs-Szatmár-Bereg megye gyönyörű tájait, nevezetességeit egy kerékpáros vándortábor csapatában!

Utunk során sok-sok kaland vár: faljuk a kilométereket, időnként versenyzünk, focizunk, strandolunk, és tábortűz mellett pihenünk.

 

A túránk útvonala:

1. nap: Nyíregyháza-Nagykállós-Pócspetri-Máriapócs-Nyírbátor, 53 km

2. nap: Nyírbátor-Nyírvasvári-Vállaj-Mérk-Fábiánháza-Nyírcsahoj-Mátészalka-Kocsord-Győrtelek-Tunyogmatolcs-Fehérgyarmat, 54 km

3. nap: Fehérgyarmat-Kisar-Tarpa-Gulács-Gergelyiugornya-Vásárosnamény, 36 km

4. nap: Vásárosnamény-Ilk-Szabolcsbáka-Kisvárda, 27 km

5. nap: Kisvárda-Kékcse-Dombrád-Tiszatelek-Nagyhalász-Nyíregyháza             60 km

 

összesen: 230 km

 

Időpont: 2014. 07. 07-től 07-11-ig, hétfőtől-péntekig

 

Indulás: 2014. 07. 07, hétfő reggel Kossuth tér 8:00, gyülekező 7:30-tól

 

Részvételi díj 14.000.- Ft/fő, amely tartalmazza a szállás és a napi háromszori étkezés, valamint a belépők költségét. (Szállás tornatermekben, polifoamon, hálózsákban)

A túrán való részvételt 10 éves kortól ajánljuk.

 

Gyere, tekerj! Megszereted eme remek kerekes szerkezetet!

 

Instrukciók:

A túra fő mondanivalója, hogy hagyd el a nagyvárost pár napra, gyere ki a panelházból, élvezd a természetet. Főleg gyerekeket célzunk meg a túránkkal (10-18 év), csapatokban megismerik a közösség építést. De felnőtteket is várunk szeretettel. Kerekezésen kívüli programok lesznek bőven, amelyek bemutatják kicsit a nomád életmódot is. Kötelező tartozék a KRESZ szabályainak megfelelő üzembiztos kerékpár, tartalék kerékpárbelső, polifoam vagy felfújható matrac, hálózsák. A tornatermekben a saját „ágyikódban ” fogsz aludni. Zuhanyzási lehetőség minden este lesz. Napi egy meleg étel garantált, plusz 2 hideg élelem. Első nap hozz magaddal 3-4 szendvicset, aznap csak vacsorát fogunk adni. Kísérő autó fogja hozni a málhánkat, neked nem kell cipekedned, csak a minimális felszerelést egy kis hátizsákban (ajánlott). Kerékpárszerviz is lesz túránk során, nem kell aggódni a technika miatt. Lesz strand, helyi érdekességek megtekintése, foci stb…

 

 

 

Jelentkezni:

Roma Ádám főszerevező: 06 30-414-30-04

e-mail: romaadam@gmail.com

 

Vinnai Zsolt túravezető: 06-20-516-3528

e-mail: vinibikee@gmail.com

 

facebook: facebook.com/ViniBikeKSE