Mint ahogy az elmúlt pár évben, így a ViniBike Kerékpáros Egyesület tagjai 2014 decemberében is eltöltöttek egy estét együtt a sóstói Retro Apartman és Rendezvényházban. A száraz kötelező éves közgyűlést követően a szokásos babgulyást a szépen megterített asztal körül együtt közösen fogyasztottuk el.

A vacsora előtt a szakágvezetők beszámoltak az éves munkákról. Volt, aki képes és volt, aki beszédes formában.

 

2014-ben az egyesület tagjai 90 db dobogós helyezést érek el. Ebből négy országos bajnoki cím.

 

Átadtuk a szakágak legjobbjainak járó díjat. Amelyet az a versenyző kap, aki az adott szakágon belül az egész éves munkát nézve jól teljesített a versenyeken, figyelembe véve az egyesületben végzett társadalmi munkáját is.

 

TRIatlonban Mészáros Edit, MounTainBikeban Sárosi Endre és országúti szakágban Aranyosi Péter kaptak ViniBike kupát. Legjobb ifi kategóriában Kocsis Dániel érdemelte ki a díjat.

 

 

Mészáros Edit írása a díjhoz:

Köszönöm a ViniBike-nak az elismerést! laugh Meglepetés volt. Úgy érzem, ez a serleg közös Veletek, mert az első versenyszezonomat együtt "izzadtuk" végig. Továbbra is vannak céljaim, álmaim és ezeknek a megvalósításához kaptam most Tőletek motivációt. Köszönet Vinnai Zsolt-nak a sok háttérmunkáért, amit a csapatért tesz!!! :)smiley

 

 

 

Aranyosi Péter írása a díjhoz:

 

,,Legyen szó bármilyen harcról! Mindig az győz, aki mindent belead. Az élete árán is! És ha egyáltalán van értelme az életemnek, legfeljebb az, hogy én még mindig ezekért a pillanatokért harcolok, nekem ez az életem! A másodpercek, amik előttem vannak, de én nem küzdhetek helyetted! Viszont nézz a melletted ülőre, nézz mélyen a szemébe. Azt látod majd benne, hogy a srác segít majd a harcban, látni fogod, hogy ő meghozza ezt az áldozatot a csapatért. Tudja jól, hogy ha rajtad múlna te is, megtennéd ezt érte. Ezt hívják csapatnak! Tehát vagy túléljük, ezt a harcot egy csapatként vagy odaveszünk egyénenként!"

Köszönöm a megtisztelő elismerést a ViniBike valamennyi tagjának!

Hajrá Vinibike!

 

 

 

Az egyesület 2014-es évében azonban a legnagyobb díjat maga az egyesület kapta Nyíregyháza Megyei Jogú Várostól az Év Sportszervezete díjat vehette át Vinnai Zsolt elnök Kovács Ferenc polgármestertől az év végi sportgálán. Itt egyesületünk oszlopos tagja is díjat kapott. Országos bajnoki helyezéseit figyelembe véve ő kapta az év TRIatlonistája címet ugyancsak Nyíregyháza városától. Gaál Izabella duatlon sportágban elért sikeres eredményeiért kapott diáksportkitüntetést.

 

Aranyosi Péter képei: ITT