A ViniBike Kerékpáros Sportegyesület a 2014-es év sportszervezete lett Nyíregyházán

 

 


Nyíregyháza Megyei Jogú Város minden évben díjazza a város sportolóit, sportszervezeteit. 2014-ben a ViniBike Kerékpáros Sportegyesület lett az év sportszervezete. Ez egy nagyon megtisztelő elismerése annak a munkának, amit a ViniBike minden egyes tagja tesz a kerékpársportért, a triatlonsportért és az egyesületért!
 

Ezzel a díjjal azt a sok energiát ismerték el, amit az egyesületünk tagjai az edzések kemény munkája során fektettek be, és ami az elért eredményekben is jól tükröződik.

A városi sportgálán díjazták Kovács Szilárdot, a ViniBike kimagaslóan teljesítő sportolóját is. Szilárd TRIatlon sportágban 2014-ben korosztályos második, csapatban pedig első helyezést ért el a hosszú távú országos bajnokságon.

 

Szintén díjazták egyesületünk új tagját, Gaál Izabellát, aki a Vasvári Pál Gimnázium egykori tanulójaként a duatlon sportágban, diákolimpián, első helyen végzett.

Ez egy váratlan, de nagyon jóleső elismerés volt a város részéről, köszönet érte mindazoknak, akik a munkájukkal hozzájárultak ennek eléréséhez. Hajrá, ViniBike!

http://www.nyiregyhaza.hu/unnepeltek-a-legjobbakat